Ingredientai:
- marinuotos silkės
- 200 - 300 gr. varškės (gali būti ir smulki, ir grūdėta)
- 1 - 2 valg. š. grietinės
- svogūnų laiškų (gera sauja smulkintų)
- krapų arba/ir petražolių
- juodųjų pipirų, raudoniosios šaldžiosios paprikos miltelių
Varškytę sudedame į indelį.
Dedame grietinę, barstome prieskonius.
Priklausomai nuo to kaip mėgstate galite maišytuvu viską pertrinti arba ne. Svarbiausia - išmaišykite :)
Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Suberkite į bendrą masę ir išmaišykite.
Susmulkinkite žalumynus.
Mano tradiciniu receptu marinuota silkė su mėlynuoju svogūnu.
Dėkite arba porcijomis, arba į patiekimui skirtą indą. Aš būtinai dar dedu su silke kartu marinuoto svogūno.
"Apklojame" silkę anksčiau paruošta mase.
Pabarstome žalumynais.
SKANAUS.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą