Šiuos labai mėgstu, nes tešla labai paprasta, o skoniui pasirinkti galima naudoti begalę ingredientų...
Ingredientai:
250 gr. miltų
100 gr. kokoso drožlių ar smulkintų riešutų, ar perlinio cukraus ar pan.
125 gr. cukraus
2 kiaušiniai
Ištirpiname sviestą.
Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Suplakame.
Miltus sumaišome su kiaušinių ir cukraus plakiniu.
Ištirpintą sviestą šiek tiek atvėsiname ir supilame į miltus, su kiaušiniais.
Suminkome vientisą tešlą.
Į pusę tešlos aš dedu kokoso drožlės.
Suvynioju į plėvelę ir dedu į šaldytuvą, maždaug pusvalandžiui.
Į likusią tešlą aš dedu perlinio cukraus. Ir analogiškai vėsinu šaldytuve.
Tešlą kočiojame ant miltukų, apiepusės centimetro storio.
Kepame apie penkiolika minučių, ant kepimo popieriaus.
Puošiame iškepusius...
SKANAUS :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą