2010 m. gruodžio 11 d., šeštadienis

Arbatiniai sausainėliai

Šiuos labai mėgstu, nes tešla labai paprasta, o skoniui pasirinkti galima naudoti begalę ingredientų...

Ingredientai:
250 gr. miltų
100 gr. kokoso drožlių ar smulkintų riešutų, ar perlinio cukraus ar pan.
125 gr. cukraus
2 kiaušiniai

 Ištirpiname sviestą.
 Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Suplakame.
 Miltus sumaišome su kiaušinių ir cukraus plakiniu.
Ištirpintą sviestą šiek tiek atvėsiname ir supilame į miltus, su kiaušiniais.
 Suminkome vientisą tešlą.
Į pusę tešlos aš dedu kokoso drožlės.
 Suvynioju į plėvelę ir dedu į šaldytuvą, maždaug pusvalandžiui.
 Į likusią tešlą aš dedu perlinio cukraus. Ir analogiškai vėsinu šaldytuve.
 Tešlą kočiojame ant miltukų, apiepusės centimetro storio.
 Kepame apie penkiolika minučių, ant kepimo popieriaus.
 Puošiame iškepusius...

SKANAUS :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą