Ingredientai
- 3 - 4 vidutinio dydžio bulvės
- nedidelė morkytė
- svogūnas
- 1 kiaušinis
- 2 valg.š. sėlenų
- 2 valg.š. ryžių miltų (tinka ir kvietiniai)
- druskytės, kario (šiek tiek), pipirų
- sviesto ghee kepimui (tiks ir aliejus)
- šiek tiek citrinos sulčių
Į indą su tarkuotomis bulvėmis bei morkyte įmušame kiaušinį bei suberiame prieskonius, įspaudžiame pusės citrinos sulčių.
Gerai išmaišome.
Dedame sėlenas. Išmaišome.
Miltus. Išmaišome.
Suberiame kubeliais pjaustytą svogūną. Gerai ir jau paskutinį kartą išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ghee arba aliejų.
Pasiruošiame lėkštutę kurioje dėsime iškeptus blynelius. Labai gerai, jei ją išklosite popieriniu rankšluosčiu - riebaliukų perteklius susigers į jį.
Iš kiekvienos pusės blynelius kepame apie 4 min.
Svarbu, kad gražiai apskrustų.
SKANAUS.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą