Ingredientai
- 5 - 6 riekelės batono ar šviesios duonytės
- 100 gr. tarkuoto fermentinio sūrio
- svogūnas (nedidelis)
- 2 valg. š. marinuotos paprikos
- po 1 arbat. š. majonezo ir pomidorų padažo
- prieskonių ( aš naudoju prieskonių mišinį "indija", iš principo labai skanu bus jei įbersite druskytės, rozmarino, kario, džiovintos paprikos, oregano).
Smulkiai supjaustytą svogūniuką sumaišome su paprika.
Sutarkuojame fermentinį sūrį.
Sūrį dedame į daržoves, barstome prieskoniais. Išmaišome.
Dedame majonezą, pomidorų padažą.
Išmaišę gausime tokią masę.
Ją dedame ant duonytės.
Kepame konvekcinėje krosnelėje arba orkaitėje (jokiu būdu ne mikrobangėje). Kepame apie 10 -15 min. 180 C temperatūroje.
Iškepę atrodys taip.
SKANAUS.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą